İZMİR / KARABAĞLAR - İlkkurşun İlkokulu

Ekm

Cumhuriyetimizin .Yıl etkinlikleri kapsamında  4. Sınıflarımızla düzenlediğimiz İzmir gezisinde ziyaret ettiğimiz Saat Kulesi, Kadifekale, Agora, Arkeoloji Müzesi ve Atatürk Müzesi'nde hem kültürel açıdan bilgi sahibi olduk hem de doyasıya eğlendik.

Ekm

İzmir'de düzenlenen TEKNOFEST 2023'e katılan öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz, anılarına bir yenisini eklediler.

Eyl

Depreme karşı güçlendirme çalışmaları neticesinde okulumuza çıkan yıkım kararı nedeniyle 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılında İlkkurşun Ortaokulu binasında öğleci olarak eğitim vereceğiz. Okul saatlerimiz 13.30-18.20 dır. Yeni eğitim-öğretim yılının hepimiz için hayırlı olmasını diliyoruz.

Eyl

Biz hazırız. Umut dolu yarınlara ilk adımlarını atan 1. Sınıflarımız Uyum Haftasını tamamladılar.

Haz

Okulumuz bünyesinde bulunan İlkkurşun Anaokulu Drama Kursu öğrencilerince gerçekleştirilen yıl sonu Drama Gösterisi ,velilerimiz tarafından büyük ilgiyle izlendi. Güzel çocuklarımıza emeklerinden ötürü teşekk0ür ediyoruz.

Haz

4-F sınıfı öğrencilerimiz mezun olmanın verdiği heyecanı, bugün Kent Ormanı'nda piknik ve yarışmalar düzenleyerek yaşadılar. Değerler Kulübü öğrencilerimizle birlikte ÇEDES projesi kapsamında güzel anlar yaşayan öğrencilerimizin mezuniyetlerini, velilerimizi ve  öğretmenleri Şafak SEL'i şimdiden tebrik ediyoruz.

May

Bugün  3.sınıflarımız Sasalı Doğal Yaşam Parkına gittiler. Hayvan dostlarımızı doğal yaşamlarında ziyaret ettikten sonra piknik yaparken, gezi hakkında gözlemlerini paylaştılar.

May

Karşıyaka Evrensel Çocuk Müzesi ve Eğitim Kampüsü gezimizde bugün öğrencilerimiz oldukça keyifli ve her açıdan faydalı anlar yaşadılar.

May

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın düzenlemiş olduğu Geleneksel Çocuk Oyunları ve Fiziksel Etkinlikler Müsabakasında okulumuzu en iyi şekilde temsil eden öğrencilerimizle gurur duyuyoruz.

May

Karabağlar Halk Eğitim Merkezi'nde oynayan "Eğlenceli Çocuklar" isimli tiyatro oyununu izlemeye giden 1. Sınıflarımız, oldukça keyifli vakit geçirdiler. Onlara eşlik eden öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Nis

23 Nisan haftasında çocuklarımızı eğlendirmek amacıyla düzenlemiş olduğumuz bahar şenliği ve kermesimiz, okul aile birliğimizin öncülüğünde tüm sınıf velilerimizin katılımı ve destekleriyle gerçekleştirilmiştir. Sekiz kişilik bir orkestradan oluşan ekip ile canlı müzik eşliğinde devam eden şenligimizde, yiyecek,içecek standlarının dışında iki palyaço çocuklarımızın eğlenceli vakit geçirmelerini sağlamıştır. Anasınıfı öğretmenlerimizin yüz boyama etkinlikleri ile çocuklara keyifli anlar yaşatılmıştır. Ayrıca İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Metin Ender KARABULUT, teşrifleriyle şeref vermişlerdir. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz.

Mrt

Okulumuzda İlçe Turnuvasında okulumuzu temsil edecek olan öğrencilerin belirlenmesi amacıyla Akıl Zeka Oyunlarından Mangala ve Q-Bitz turnuvası düzenlenmiştir.Turnuvaya 1.,3. ve 4.sınıflardan 31 öğrenci katılmıştır.2 gün süren turnuvanın hakemliğini Sınıf Öğretmenlerimiz Pelin GÜNDOĞAN ve Şölen ŞENER ÇÜM yapmıştır.Turnuvanın Mangala  1.'liğini 4F Sınıfı Öğrencimiz Sümeyye YILMAZ, Q-Bitz 1.'liğini yine 4F Sınıfından Yahya Esat OKUDAN kazanmıştır.Öğrencilerimizi  tebrik ediyor İlçe turunuvasında onlara bol şans ve başarılar diliyoruz.

Mrt

Okulumuz e -Twinning projesi tanıtım videomuz hazır. Okulumuzun dahil olduğu '' Matematik Oyunları'' e-Twinning projesinde görev alacak öğrencilerimize ve öğretmenimiz Şölen ŞENER ÇÜM'e başarılar diliyoruz.Okulumuzun proje tanıtım panosu da hazırlanmıştır.

Mrt

Okulumuz e-twinning projesine dahil olmuştur.1/C Sınıf Öğretmeni Şölen Şener Çüm ''Matematik Oyunları'' adlı projeyi okulumuz adına yürütmektedir.